06 novembar 2020

Radna posjeta predstavnika JP Morsko dobro Opštini Bar

Direktor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore Predrag Jelušić sa saradnicma danas je boravio u radnoj posjeti Opštini Bar. Tema posjete odnosila se na radove koji se trenutno izvode na terenu na izgradnji prve faze šetališta u Sutomoru, a pored predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića, sastanku i radnom obilasku Sutomora prisustvovali su predstavnici Uprave javnih radova i izabranog izvođača radova “Fidia” d.o.o. iz Podgorice.

Svi učesnici sastanka su izrazili zadovoljstvo dosadašnjom dinamikom radova , a g-din Jelušić je obavjestio predsjednika Opštine Bar i predstavnike Uprave javnih radova da je Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore shodno Olduci o raspodjeli sredstava za 2020. godinu planiralo i sredstva u iznosu od 445.000,00 eura za drugu fazu radova, odnosno za rekonstrukciju trga u Sutomoru.

Pored navedenog, g-din Jelušić je obavjestio učesnike sastanka da je Planom korišćenja sredstava za 2021. godinu planiran iznos od 35.000,00 eura za projektovanje obalnog šetališta Rt Ratac - Žukotrlica, kao i iznos od 551.000 eura za izvođenje prve faze radova rekonstrukcije šetališta u Čanju.

 

Untitled

Untitled22

Copyright © Morsko dobro 2017

Premium Joomla Templates